Zumba indtager Stepping

Det skal være sjovt at træne. Det er hovedtanken i den nye træningsform Zumba, som nu også udbydes i Trekløverhallen i Stepping. ”Motion i forklædning” er det udtryk, den certificerede Zumba-instruktør Signe Kirkegaard Næssing bruger, når hun skal forklare, hvad Zumba handler om. Det er motion uden redskaber. Det handler om at bruge kroppen og have det sjovt til glad musik.

I løbet af en Zumba-time, får man trænet hele kroppen. Tempoet går op og ned, og det er op med hovedet, bøjede knæ, hop og spring til siden – og intet af det kan gøres rigtigt eller forkert.

I Trekløverhallen i Stepping bliver Zumba-lektionerne afholdt af Signe Kirkegaard Næssing, som er uddannet i Sverige gennem det internationale Zumba. Hun er en af de første certificerede instruktører i Danmark. På hendes hold er der deltagere fra tolv til 70 år, så hun garanterer, at Zumba er for alle. Enhver kan gøre Zumba-øvelserne i det niveau, som passer til ens egen form, størrelse og alder.

Du kan komme til Zumba hver onsdag frem til 1. juni. Det sker i Trekløverhallen på Søndre Alle i Stepping. Det koster 400 kroner for 10 gange, eller 75 kroner for en enkelt time.

Flere oplysninger om Zumba i Stepping: http://www.zumbalicious.dk/?page_id=208

Comments are closed.