Sild, musik og masser af hunde

Traditionsrige aktiviteter på den sidste dag af årets kræmmermarked i Stepping. Søndag på Stepping Kræmmermarked indledes traditionelt med friluftsgudstjeneste og i år var ingen undtagelse. Sognepræst Kristian Grøn, som i øvrigt også var dagens fødselar, forestod gudstjenesten under åben himmel med kyndig assistance fra de lokale spejdere, der havde medbragt fanen.

Det traditionsrige sildebord trak også i år fulde huse. Sildene blev serveret til tonerne fra Taps Trio, mens duoen Granny’s spillede country og western resten af dagen.

Man kunne jo tro, at de mange sildemadder ville trække alle nabolagets katte til, men det var hundene der var i overtal. Heldigvis var det velopdragne hunde, som senere på dagen viste deres evne på den opstillede agility-bane.

Da klokken nærmede sig 17 kunne de trætte – og solbrændte – kræmmere begynde at pakke sammen og se tilbage på det 21. kræmmermarked i Stepping. Flere kræmmere meldte om et godt salg, og blandt børnekræmmerne havde nogle endda været nødt til at rydde særligt grundigt op på deres værelser lørdag aften for at have flere varer til søndagens handel.

Se flere billeder fra weekendens marked på www.stepping-kraemmermarked.dk.

Comments are closed.