Skimmelsvamp tvinger butik ud af Christiansfeld

På grund af skimmelsvamp er Celin nødt til at flytte butik – og det bliver ikke Christiansfeld men Haderslev, der fremover skal lægge lokaler til brugskunstforretningen. Når butikken Celin har valgt at flytte fra Christiansfeld til Haderslev, er det ikke, fordi handelslivet i Christiansfeld er for dårligt. Det er butikkens lokaler, der er så hårdt angrebne af skimmelsvamp, at det er nødvendigt at flytte derfra. Flytningen betyder et endegyldigt farvel til Christiansfeld, og forretningen vil fremover holde til i Haderslev.

Butikken har hidtil ligget på Lindegade 39, og den ejendom er ejet af det københavnske KFI Ejendomme. Selvom ejendomsselskabet råder over en egenkapital på cirka 2,5 milliarder kroner, er der endnu ikke fundet penge til den renovering, som ejendommen trænger til. Der er heller ikke fundet en lejer til butikken, når Celins lejemål udløbet 1. marts.

KFI Ejendomme ønsker i dag ikke at kommentere, hvorfor ejendommen ikke er blevet renoveret, hvornår det vil ske, eller hvornår de forventer atter at kunne leje den ud.

Comments are closed.