Ikke spildtid med spilletid på Den gamle Grænsekro

Den 6. februar kl. 19:30 byder Genforenings- og Grænsemuseet på musikalsk underholdning i Den gamle Grænsekros lokaler. Gennem mange år har komponist og organist Bente Ibenfeldt arbejdet under mottoet ”Hvorfor spilde tiden, når man kan spille hele tiden”. Den 6. februar underholder hun med en række af sine egne og andres kompositioner i Den gamle Grænsekro.

Udover musikken fortæller Bente Ibenfeldt om historierne bag de forskellige kompositioner, som blandt andet omfatter Christiansfeld-visen, Graasten-marchen og Årøsundvisen.

Bente Ibenfeldts seneste cd udkom den 29. januar 2009 på Christian den 7.’s fødselsdag – hvilket var meget passende, da det var Christian den 7., der grundlagde Christiansfeld.

Selvom Bente Ibenfeldt er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet i både ind- og udland, har hun begge ben på jorden og indrømmer gerne – med et blink i øjet – at flere af hendes værker er tilegnet hendes katte.

Arrangementet finder sted fredag den 6. februar kl. 19:30 på Den Gamle Grænsekro, Koldingvej 51, 6070 Christiansfeld. Entréen er 100 kroner, som inkluderer adgang til museet mellem kl. 18:00 og 19:00 og et glas rødvin og ost på kroen. Det vil være muligt at købe signerede cd’er på aftenen.

Tilmelding er nødvendig på telefon 22 83 18 79 – senest 4. februar.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan ses på www.genforeningsmuseet.dk – yderligere oplysninger om Bente Ibenfeldt og hendes værker findes på www.ibenfeldt.com.

Comments are closed.