Børnevenlig hæder til Samvirke Stepping

Jydsk Håndbold Forbund har kåret Samvirke Stepping til Årets børnehåndboldforening 2010 .

På Jydsk Håndbold Forbunds repræsentantskabsmøde mandag aften blev Samvirke Stepping hædret med prisen som Årets børnehåndboldforening 2010.

Det er et godt samarbejdende team i hele Samvirke Steppings håndboldafdeling, der nu kan høste rosen for deres arbejde. Det er både de faste trænere, men også hjælpetrænerne gør en stor indsats, ligesom afdelingens formand også spiller en vigtig rolle.

Samvirke Steppings håndholdhold har oplevet en stor medlemstilgang i denne sæson, og en stor del af det skyldes et målrettet opsøgende arbejde på den lokale skole, hvor trænerne talte med elever i 3. og 4. klasse om det spændende ved håndboldspillet. I et lille samfund hvor de fleste kender mange, var det også let at tale med børnenes forældre og på den måde sikre, at der var opbakning til de sportslige aktiviteter.

Klubben har på mange måder et godt samarbejde med Stepping Skole om deling af materialer og udstyr, ligesom skoleinspektøren gerne formidler oplysninger fra Samvirke Stepping videre til skolens elever.

Internt i Samvirke er håndboldafdelingens succes også blevet bemærket, og en af afdelingens trænere, Randi Hansen, er kåret som Årets Samvirker.

Comments are closed.