Tirsdag stiftes støtteforeningen til Stepping Friskole

Først fik Stepping sin egen friskole – nu får friskolen en støtteforening. Det sker, når der afholdes stiftende generalforsamling i Stepping-Frørup Forsamlingshus tirsdag den 2. november .

Allerede da de første planer om at starte en friskole i Stepping blev diskuteret, var der mange, som udtrykte ønske om at støtte skolen, selvom de ikke havde skolesøgende børn. Interessen for at bevare en skole i Stepping er stor, for skolen har stor betydning for lokalsamfundet. Det er skolen, der trækker nye børnefamilier til byen, og skolen som sikrer, at der er liv i byen idrætsforening.

De gode kræfter bliver nu samlet i Støtteforeningen for Stepping Friskole. Formålet med støtteforeningen er at gennem forskellige aktiviteter og frivillige bidrag at rejse penge til friskolens arbejde.

Støtteforeningen stiftes officielt tirsdag den 2. november, hvor der afholdes stiftende generalforsamling i Stepping-Frørup Forsamlingshus kl. 19. Alle er velkomne.

Fakta: Stiftende generalforsamling i Støtteforeningen for Stepping Friskole | Tirsdag den 2. november kl. 19:00 | Stepping-Frørup Forsamlingshus, Søndre Allé, Stepping

Flere oplysninger på www.stepping-friskole.dk

Comments are closed.