Stort fremmøde til indvielse i Genforenings- og Grænsemuseet

Flere end 100 interesserede var mødt op til indvielsen af Genforenings- og Grænsemuseet nye glasarkade. Der måtte sættes ekstra stole frem, da Genforenings- og Grænsemuseet i dag åbnede den nye sæson ved at indvie den nye glasarkade. Flere end 100 af museets venner og andre interesserede valgte at tilbringe den solbeskinnede eftermiddag ved museet.

Selve indvielsen blev foretaget af museets protektor Grev Ingolf som var ledsaget af sin hustru Grevinde Sussie.

Udover at glæde sig over, at vejret blev lige så godt, som han havde lovet i indbydelsen til arrangementet, lagde museets bestyrelsesformand Kaj G. Nielsen stor vægt på det enorme frivillige arbejde, der havde gjort opførelsen af arkaden mellem museets to fløje mulig.

Det største bidrag til byggeriet er givet af Hans og Ingrid Jensens Fond, men uden en stor indsats fra museets bestyrelsesmedlemmer og sponsorer i lokalområdet, var det tydeligt, at projektet ikke var blevet gennemført.

Formand for Kolding Kommunes kulturudvalg Marlene B. Lorentzen udtrykte i sin tale stor respekt for de mange ildsjæle, der deltager i museets arbejde, og glædede sig over, at museet efter kommunalreformen nu var blevet forenet med Kolding Kommune.

Arrangementet afsluttedes med forfriskninger i museets smukke have, hvor nyplantede petunia lyste op i røde og hvide farver.

Comments are closed.