Motorer, musik og legeland til Stepping Kræmmermarked

Kræmmermarkedet i Stepping er i år den 28. og 29. maj, og der bliver masser af aktiviteter på pladsen. Hele weekenden er der legeland for børnene med hoppeborge, air track, fodboldarena, minibowling og ringkast. De lokale spejdere sælger igen i år spejderlapper lavet over bål og kaffe, ligesom der også vil være mulighed for at løbe kæmpehotdogs, grillpølser, øl og vand.

For de motorinteresserede er der lørdag udstilling af amerikanerbiler på pladsen, og søndag har veteranknallertløbet Stepping Markedsløb start og slut på pladsen. Knallerterne kører fra pladsen om morgenen og kommer tilbage om eftermiddagen, hvor de udstilles på pladsen.

Lørdag laver den lokale iskunstner Søren Cip Ice for kids, hvor børn får mulighed for at arbejde med de store isblokke og lave deres egne isskulpturer.

Markedets første dag sluttes af med fællesspisning i det store telt, hvor der er underholdning med line dance.

Søndag starter med den traditionsrige udendørsgudstjeneste ved Paster Grøn, og efterfølgende agility med Christiansfeld DHC.

Under hele markedet sælges der nøgler til en postkasse, og den der har købt den nøgle, som passer, vinder et rejsegavekort.

Musikken på markedet leveres som tidligere af Svenne Langholz.

Der er fri entré til markedet.

Fakta:

Stepping Kræmmermarked | 28. og 29. maj | Fri entré

Trekløverhallen, Søndre Alle 30, Stepping, 6070 Christiansfeld

Comments are closed.