Borgermøde om Trekløverhallen

Borgernes ideer til ombygning af Trekløverhallen i Stepping efterspørges. Torsdag den 25. september er der indkaldt til borgermøde for beboerne i Stepping, Hjerndrup og Frørup. De tre landsbyers fælles hal, Trekløverhallen i Stepping, står overfor en gennemgribende forandring, og nu skal ideerne fra både nuværende og kommende brugere høres.

Formålet med borgermødet er at generere flest muligt gode ideer til, hvilke aktiviteter Trekløverhallen i fremtiden kan danne ramme om. Styregruppen håber, at man på mødet vil komme frem til en række forslag til nye aktiviteter – også udover de almindelige sportsgrene, der allerede har plads i hallen.

Alle borgere har modtaget en invitation til mødet, der starter klokken 17.30 og afholdes i Trekløverhallen. Der er intet krav om tilmelding, og de, der ikke har mulighed for selv at deltage, kan skrive deres ideer bag på invitationen og aflevere den på udvalgte steder i lokalområdet.

Uden mad og drikker duer helten som bekendt ikke, og arrangørerne har derfor sørget for gratis bespisning til alle de fremmødte. Børn er velkomne til arrangementet, og der vil være mulighed for leg i hallen under mødet.

Mødet afholdes torsdag den 25. september kl. 17.30 i Trekløverhallen, Søndre Allé 30 i Stepping. Yderligere oplysninger kan ses på www.stepping-if.dk.

Comments are closed.